PERSBERICHT

De Mobiliteitsbaas versterkt team met Barend Timmermans

Onafhankelijk adviseur voor zakelijke mobiliteit breidt uit

Hilversum, dinsdag 7 maart 2023 – Barend Timmermans treedt toe als Client Relationship Manager tot het team van De Mobiliteitsbaas, de onafhankelijke en duurzame partner voor zakelijke mobiliteit.

De Mobiliteitsbaas I Bart Meijs (l) en Barend Timmermans (r)Foto: Bart Meijs (l) Oprichter en eigenaar De Mobiliteitsbaas en Barend Timmermans Client Relationship Manager(r).

Barend Timmermans (45) heeft jarenlange ervaring in de wereld van multimodale mobiliteit en autoleasing, onder andere in commerciële rollen bij mobiliteitsaanbieders Free2Move en XXimo en autoleasemaatschappij Athlon. Bart Meijs (oprichter en eigenaar van De Mobiliteitsbaas) is blij met de komst van Barend: ‘Nu we groeien, garanderen we met Barend aan boord de persoonlijke aandacht voor onze huidige en nieuwe relaties en kunnen we onze relaties nog beter ontzorgen en adviseren op het gebied van mobiliteitsvraagstukken’.

Integrale en duurzame aanpak van mobiliteitsbeleid
Barend Timmermans is enthousiast over zijn nieuwe rol: ‘Ik geloof in de duurzame aanpak en doelstellingen van De Mobiliteitsbaas. De inrichting van het mobiliteitsbeleid en het operationele beheer binnen organisaties verandert ontzettend snel. Naast de traditionele leaseauto is er steeds meer vraag naar andere vormen van mobiliteit, zoals elektrisch vervoer, fietslease, mobiliteitskaarten en de inzet van een mobiliteitsbudget. Covid-19 en het klimaatakkoord hebben veel impact op de invulling van zakelijk reizen. Medewerkers komen minder frequent op kantoor en werkgevers moeten aan steeds meer duurzaamheidsdoelstellingen voldoen. Hoe kan een werkgever hier het beste mee omgaan? Wat zijn slimme en kostenefficiënte oplossingen, waarbij er ook gekeken wordt naar optimale medewerkerstevredenheid?
De Mobiliteitsbaas adviseert als onafhankelijke partij eerlijk en gedegen en reikt concrete oplossingen aan in de vorm van wagenpark- en mobiliteitsbeheer. Ik draag graag bij aan de ambities en groei van de organisatie’.

EINDE PERSBERICHT

Over De Mobiliteitsbaas  

De Mobiliteitsbaas helpt zakelijke relaties met onafhankelijk mobiliteitsadvies en verduurzaming van het mobiliteitsbeleid. Dat doet zij met advies over het beleid en onafhankelijke begeleiding bij het inkopen van mobiliteitsoplossingen voor het bedrijfsleven. Denk daarbij aan het selecteren van leasemaatschappij(en), een laadpaalinstallateur, mobiliteitsbudgetten of nieuwe mobiliteitsoplossingen. Daarnaast ontzorgt De Mobiliteitsbaas bedrijven op het gebied van operationeel wagenpark- en mobiliteitsbeheer. Dankzij de integrale formule van advies, inkoop en beheer kunnen bedrijven het volledige mobiliteitsdossier via één onafhankelijk aanspreekpunt regelen: www.demobiliteitsbaas.nl.