Mobiliteitsbeheer

Focus weer op je core business

 

beheer van mobiliteit en wagenpark uitbesteden

Mobiliteitsbeheer

Het beheer van het wagenpark en alle andere mobiliteit van je medewerkers vergt steeds meer tijd en kennis. Bespaar jezelf een hoop tijd, onnodige kosten en frustraties door dit neer te leggen bij een specialist. Bij De Mobiliteitsbaas bepaal je zelf wat je wilt uitbesteden. Mobiliteitsbeheer op maat via één centraal aanspreekpunt. Met als resultaat; professioneel beleid en beheer, tevreden medewerkers en grip op kosten.

Het NIEUWE wagenparkbeheer

De meest duurzame invulling van je wagenpark:

 

  • Volledige ontzorging
  • Naar 100% elektrisch
  • Inclusief fiets en OV
  • Altijd up to date
  • Groene leveranciers
  • Kostenverlagend
  • CO2 en andere rapportages

Beheermodules

zakelijke_fietslease

(Lease-) Fiets van de zaak

Van e-bike tot bakfiets. Een fiets van de zaak is voor veel medewerkers een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde. Voor werkgevers kan dit de reiskosten verlagen én draagt dit bij aan de vitaliteit van het personeel. Jij bepaalt het beleid, wij adviseren, stellen de regeling op en voeren het uit.

Mobiliteitskaart

Medewerkers hebben de vrijheid om zelf hun mobiliteit te regelen via één kaart en app. Werkgevers bepalen de keuzevrijheid en voorwaarden. Alle reiskosten op één gespecificeerde factuur. Regel het kaartbeheer via een centraal loket, inclusief rapportages en advies voor verbetering van het beleid.

mobiliteitskaart_zakelijk
mobiliteitsbudget_zakelijk_beheer

Mobiliteitsbudget

Geef je medewerkers volledige vrijheid voor het invullen van hun mobiliteit. Admistratief verwerkt via een digitaal platform inclusief koppelingen met leveranciers en administratieve systemen. Inregeling van budgetten, modaliteiten en declaratiemogelijkheden. Rapportages en advies voor sturing op kosten, reisgedrag en duurzaamheid.

Wagenpark

Minder tijd kwijt aan wagenparkbeheer en minder overbodige kosten. Er zijn verschillende modules voor het uitbesteden van het wagenparkbeheer. Werkzaamheden als het configureren en bestellen van nieuwe auto’s; afstemming met berijders; beoordelen van hercalculaties, tankgedrag en schadebeeld; verwerken van payroll-informatie, kunnen allemaal worden uitbesteed. Jij bepaalt, wij voeren uit!

wagenparkbeheer
brandstofpas_laadpas

Brandstof- & laadpas

Inzicht in tank- en laadgedrag. Rapportages en advies voor mogelijke kostenverlaging. Aanvraag van nieuwe passen via één loket.

Elektrisch vervoer & laadpalen

Advies en updaten van het beleid en de regeling. EV-berijderscheck, installatie van de juiste laadpalen inclusief laadabonnement met automatische declaratie.

elektrisch_vervoer_en_laadpalen_thuis
Zakelijke_deelauto's

Zakelijke deelauto’s

Geen excellijstjes meer met reserveringen en ritregistaties. Nooit meer zoekgeraakte autosleutels en geen vieze poolauto’s. Automatiseer het reserveringsproces en besteed het autobeheer uit.

Betere dienstverlening

Verlaag totale kosten

Focus weer op je core business

Wil jij je weer focussen op je core business?