Over ons

Nederland mobieler en duurzamer maken

Wie zijn wij?

Wij zijn Marko Huisman en Bart Meijs. Twee ondernemers met jarenlange ervaring bij leasemaatschappijen, auto-importeurs en mobiliteitsproviders. Elektrisch rijden en nieuwe (duurzame) mobiliteitsconcepten zijn onze passie. 

Bart Meijs

Mobiliteitsbaas | Adviseur Zakelijke Mobiliteit en EV

Marko Huisman

Mobiliteitsbaas | Adviseur Zakelijke Mobiliteit en EV

Wat doen we?

Wij nemen mobiliteitsuitdagingen uit handen en maken complexe materie overzichtelijk zonder daar onnodig ingewikkeld over te doen. Denk hier bij aan het vormgeven van mobiliteitsbeleid, advies over mobiliteitsoplossingen, elektrisch vervoer en deelconcepten. Kortom, de transformatie van een traditioneel wagenpark naar moderne, duurzame mobiliteit. Ook het vinden van de juiste leveranciers, het voeren van de onderhandelingen en onderhouden van de contacten nemen wij van je over. Zo is al je mobiliteit zorgeloos via één partij geregeld en heb jij hier geen omkijken meer naar.

Hoe dan?

Door de complexe wereld van mobiliteit simpel te maken. Wij doen niet aan (dure) consultancy maar geven wél pragmatisch en écht onafhankelijk advies. Procurement of purchasing kennen we ook niet, wel kunnen we je uitermate doeltreffend en efficiënt helpen met de inkoop van je mobiliteit en het beheren van de leveranciers. Met een complete aanpak gebaseerd op jouw ambities voor People, Planet, Profit en Problem solving helpen wij je aan een toekomstbestendig mobiliteitsbeleid. Maar schroom ook niet om met “kleine vragen” bij ons aan te kloppen. Voor alle vragen over (duurzame) mobiliteit denken we graag met je mee.

Waarom De Mobiliteitsbaas?

Met de Mobiliteitsbaas ben je weer baas over je mobiliteit. Dankzij onze ervaring én onafhankelijkheid komen wij tot een voor jou beste oplossing. Dus geen “wij van WC-eend” adviezen. Zo ben je verzekerd van de voor jou beste mobiliteitsoplossingen, leasemaatschappij, laadpaalinstallateur of mobiliteitsprovider. Nooit meer zorgen over je wagenpark en mobiliteit, zodat jij je zorgeloos kunt richten op je core business.