Vacature: duurzaam wagenparkbeheerster/-der

Wij zijn op zoek naar een energieke, hands-on wagenparkbeheerder met hart voor duurzaamheid. Je hart gaat sneller kloppen van elektrische auto’s en  duurzame mobiliteit. Eigenlijk ben je dus een soort groene petrolhead en je hebt enkele jaren ervaring  op gebied van wagenparkbeheer of een customer service rol.

 

Wat je gaat doen!

Als wagenparkbeheerder help je onze klanten met de uitvoering van hun autoregeling  en regel je alles wat daarvoor nodig is. Je hebt veel contact met berijders, leasemaatschappijen, verhuurbedrijven, laadpaalinstallateurs en andere toeleveranciers. Met berijders heb je contact over hun leasecontract, nieuwe bestellingen of bijvoorbeeld een voorloopauto. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt van interne stakeholders bij de klant, bijvoorbeeld bij HR en finance. Je stelt rapportages voor ze op en voorziet ze van advies. Hierbij kijk je ook altijd naar mogelijkheden om verder te verduurzamen. Dit doe je niet alleen dus je kunt altijd sparren met je mede-wagenparkbeheerders, de consultants en andere collega’s bij De Mobiliteitsbaas.. Dit doe je voor meerdere klanten wat het werk extra afwisselend maakt.

 

Als Mobiliteitsbaas:

– Heb je passie voor duurzame mobiliteit

– Ben je servicegericht naar klanten en haar medewerkers maar weet je ook duidelijk je grens aan te geven en voor jezelf op te komen.

– Vind je het leuk om mee te denken hoe wij onze dienstverlening verder kunnen ontwikkelen om ons te onderscheiden in de markt

– Sta je open voor het maken van fouten, ze te bespreken en ervan te leren

– Ben je transparant over je werkzaamheden en onze dienstverlening, naar klanten en naar collega’s

– Ben je op de hoogte van ontwikkelingen en innovaties in de branche waarmee je onze klanten van het beste advies kunt voorzien

– Wil je de wereld een stukje mooier maken (zonder dat het te zweverig wordt)

 

Wie ben jij?

Je krijgt energie van het snel oppakken van concrete, vaak ad-hoc, werkzaamheden en dagelijks met veel mensen te moeten spreken. Je weet rust en ruimte te vinden om je af en toe kunnen focussen op de grotere vraagstukken die je ook interessant vindt. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, aangevuld met enkele jaren werkervaring op gebied van wagenparkbeheer. Onze kernwaarden; transparant, down to earth en continu ontwikkelen passen perfect bij jouw persoonlijkheid.

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong bedrijf dat net als een kind nog veel wil spelen, groeien en ontdekken. Een aantal ervaren medewerkers coacht de jonge medewerkers in hun ontwikkeling en de jonge medewerkers houden de ervaren mensen jong. Zo helpen we elkaar. De sfeer is open en informeel en voor goede grappen en ideeën voor activiteiten is altijd plaats.

Wat doen wij?

Wij helpen bedrijven en organisaties met al hun vraagstukken die betrekking hebben op mobiliteit voor hun medewerkers. Dit kan zijn in de vorm van advies over het mobliliteitsbeleid, begeleiding bij een inkooptraject of ontzorging door de uitvoering van het wagenpark- en mobiliteitsbeleid uit handen te nemen. Hierbij kijken wij ook altijd hoe dit een stukje duurzamer kan om de wereld weer een beetje mooier te maken.

Wij bieden:

– Een marktconform maandsalaris, afhankelijk van je ervaring, plus winstuitkering

– Een pensioenregeling, mobiliteitskaart, fietsleaseregeling, laptop en telefoon en flexibiliteit in je werkplek

– Een contract tussen de 32 en 40 uur

– Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en om door te groeien

– Inspirerende werkplek

– Leuke collega’s en activiteiten

 

Interesse?

Zie jij het wel zitten om als Mobiliteitsbaas aan de slag te gaan? Laat het ons weten!