Werken Bij De Mobiliteitsbaas

Vacature: Junior Mobility Consultant

Op zoek naar een baan bij een start-up waar je bijdraagt aan een duurzame wereld? De Mobiliteitsbaas is op zoek naar een energieke, hands-on en ondernemende Advies- en Relatiebaas oftewel, Mobility Consultant.

Stage: Onderzoek naar duurzame dienstverlening

Jij gaat onderzoek doen naar hoe je het beste automerken kunt beoordelen op duurzaamheid. Wat is de duurzaamheid van het merk? Is een elektrische BMW groen, of is een Toyota toch groener? Jij ontwikkelt…

Bij De Mobiliteitsbaas hechten we veel waarde aan de impact van onze bedrijfsvoering op onze omgeving. Duurzaam ondernemen gaat in onze ogen daarom verder dan enkel de CO2-footprint van het bedrijf. Daarom bieden wij ook een werk- en opleidingsplek voor onbenut talent. Medewerkers die ontzettend gemotiveerd zijn om aan het werk te gaan maar om één of andere reden niet makkelijk aan een baan kunnen komen zijn bij ons van harte welkom. Als team dragen we hiermee een steentje bij aan een inclusieve maatschappij.

Groene petrolhead gezocht!

Geen idee of groene petrolheads bestaan, maar voel jij je aangesproken? Dan ben jij onze vrouw (of man)!

Als echte wagenparkbaas ga je onze klanten  ontzorgen bij het beheer van hun wagenpark. Maar het gaat verder dan dat, tegelijkertijd help je de klant om de totale CO2 uitstoot van hun wagenpark zoveel mogelijk te verlagen.

Wil je het vak nog leren of ben je al een stap verder? We staan open voor iedereen die wil helpen om de wereld een beetje mooier te maken!

 

Vrijblijvende kennismaking

Wil jij Nederland ook duurzamer maken?  Bijvoorbeeld door bedrijven of andere instanties advies te geven hoe ze hun mobiliteitsbeleid kunnen vergroenen?

Of heb je wellicht heel andere briljante ideeën die aansluiten bij onze ambities?