PERSBERICHT

Dankzij De Mobiliteitsbaas hebben HR Managers geen last van Blue Monday

Mobiliteitsbeleid professioneel uitbesteden levert tijd en geld op en voorkomt hoofdpijn

Amersfoort, maandag 18 januari 2020 – Veel HR Managers beginnen het nieuwe jaar met het voornemen om het mobiliteitsbeleid toekomstbestendig en up-to-date te maken. De autoregeling is vaak al jaren niet bijgewerkt en steeds meer werknemers stellen vragen over elektrisch vervoer of een mobiliteitsbudget waar ze onzeker op antwoorden.

De ervaren oprichters van De Mobiliteitsbaas bieden de oplossing om HR Managers volledig te ontzorgen bij alle vraagstukken rondom mobiliteit van alle medewerkers. Wagenparkbeheer, elektrisch vervoer, (lease-) fiets van de zaak en mobiliteitskaarten zijn bekend terrein en zelfs op het gebied van kostenbeheersing en kostenreductie ontzorgt de Mobiliteitsbaas iedere HR manager. Dankzij de inzet van De Mobiliteitsbaas ervaren HR Managers geen onbestemd en ontevreden gevoel tijdens Blue Monday, maar worden de goede voornemens werkelijkheid en het mobiliteitsbeleid geprofessionaliseerd / optimaal uit handen genomen.

‘Onze opdrachtgevers hebben vaak de specialistische kennis op het gebied van mobiliteit en wagenparkbeheer niet in huis. Zij geven aan dankzij onze kennis hun beleid te hebben geprofessionaliseerd en operatie efficiënter te hebben ingericht. Resultaat: betere dienstverlening tegen lagere totale kosten,’aldus Bart Meijs (EV specialist en oprichter De Mobiliteitsbaas)

 

Over ons - de mobiliteitsbaas

Foto: oprichters Bart Meijs & Marko Huisman

Uitbesteden mobiliteitsbeleid geeft rust en vertrouwen

Goed beleid en beheer vergt namelijk steeds meer tijd en kennis. Als HR Manager moet je op veel verschillende terreinen kennis hebben. Je bent meer generalist en mist hierdoor vaak de verdieping om echt het verschil te maken. Het geeft rust en vertrouwen om te weten dat het mobiliteitsbeleid en beheer door specialisten wordt gemanaged. Het zorgt niet alleen voor tevredenheid bij de werknemers, maar ook voor kostenbeheersing en tevredenheid bij de directie.

Over de Mobiliteitsbaas

De Mobiliteitsbaas is de onafhankelijke partner voor de mobiliteit van alle werknemers.

Met een pragmatische en integrale aanpak ontzorgt De Mobiliteitsbaas zijn klanten bij al hun uitdagingen op het gebied van mobiliteit. Terwijl De Mobiliteitsbaas de operationele werkzaamheden overneemt adviseren de drie partners ook over verbeteringen, nieuw beleid en het verlagen van de totale mobiliteitskosten. De Mobiliteitsbaas is opgericht door Bart Meijs en Marko Huisman. Beiden zeer ervaren in de wereld van fleet en mobility. Door het inzetten van De Mobiliteitsbaas wordt iedere (HR) Manager weer baas over alle mobiliteit in het bedrijf en voor alle medewerkers.

EINDE PERSBERICHT

Lees meer over onze beheerdiensten of neem direct contact met ons op.