PERSBERICHT

Erik van ‘t Veer wordt partner bij De Mobiliteitsbaas

Onafhankelijk adviseur voor zakelijke mobiliteit groeit en breidt uit

Amersfoort, dinsdag 9 maart 2021 – De Mobiliteitsbaas, de onafhankelijk adviseur voor zakelijke mobiliteit van alle medewerkers, groeit en breidt het team uit met Erik van ‘t Veer als derde partner.

 Integrale aanpak van mobiliteitsbeleid

‘Ik geloof in de aanpak en doelstellingen van De Mobiliteitsbaas. Als onafhankelijke adviseur kunnen zij de belangen van de opdrachtgevers onpartijdig behartigen. De inrichting van het mobiliteitsbeleid en het operationele beheer binnen organisaties verandert ontzettend snel. Naast de traditionele leaseauto is er steeds meer vraag naar andere vormen van mobiliteit, zoals elektrisch vervoer, fietslease, mobiliteitskaarten en de inzet van een mobiliteitsbudget. Covid-19 heeft ook invloed op de zakelijke kilometers die worden gereden en dit zal wellicht een blijvend effect zijn. Medewerkers komen minder frequent op kantoor en afspraken vinden vaker digitaal plaats. Hoe kan een werkgever hier mee omgaan? Wat zijn slimme en kostenefficiënte oplossingen waarbij er ook gekeken wordt naar optimale medewerkerstevredenheid? De Mobiliteitsbaas kan als onafhankelijke partij hierover gedegen en eerlijk adviseren en hier draag ik graag aan bij’, aldus Erik van ’t Veer.

Over ons - de mobiliteitsbaas

Foto: Bart Meijs (l) en Marko Huisman (r), oprichters en partners De Mobiliteitsbaas ©Jasper Bom

EINDE PERSBERICHT

Over De Mobiliteitsbaas  

De Mobiliteitsbaas geeft onafhankelijk advies en ondersteunt bij het zoeken en inkopen van mobiliteitsoplossingen voor het bedrijfsleven. Denk daarbij aan het selecteren van leasemaatschappij(en), een laadpaalinstallateur, mobiliteitsbudgetten of nieuwe mobiliteitsoplossingen.  Daarnaast ontzorgt De Mobiliteitsbaas bedrijven op het gebied van operationeel wagenpark- en mobiliteitsbeheer. Dankzij de integrale formule van advies, inkoop en beheer kunnen bedrijven het volledige mobiliteitsdossier via één onafhankelijk aanspreekpunt regelen: www.mobiliteitsbaas.nl