Diensten

Voor een toekomstbestendig mobiliteitsbeleid

''De Mobiliteitsbaas is dé specialist in duurzame mobiliteit''

Het NIEUWE wagenparkbeheer

Transformeer je wagenpark met het Nieuwe Wagenparkbeheer naar  duurzaam en efficiënt Wij bieden volledige ontzorging terwijl we samen op weg gaan naar een 100% elektrisch wagenpark, inclusief integratie van fiets- en OV-oplossingen. Ons beheersysteem is altijd up-to-date en werkt samen met groene leveranciers om je operationele kosten te verlagen. Bovendien voorzien we je van gedetailleerde CO2- en andere rapportages om je voortgang inzichtelijk te maken.  Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

Leaseregeling APK

Met onze Leaseregeling APK nemen we alle zorgen rondom de verplichte Algemene Periodieke Keuring van je leaseauto uit handen. Zo zorgen we niet alleen voor het tijdig inplannen en uitvoeren van de keuring, maar garanderen we ook dat je voertuig voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen, zonder dat je er omkijken naar hebt. Geniet van zorgeloos rijden, terwijl wij zorgen voor de wettelijke naleving van je leaseauto. Klik op de onderstaande knop om meer informatie aan te vragen.

Fietsleaseplan

Boost de vitaliteit en mobiliteit van je medewerkers met ons Fietsleaseplan! Een gezonde, duurzame en flexibele vervoersoplossing die bijdraagt aan een beter milieu en een fitter team. Natuurlijk inclusief volledig onderhoud en reparaties, maak je fietsen naar het werk aantrekkelijk en zorgeloos. Bovendien is het een geweldige manier om je bedrijf te profileren als een groene en medewerkervriendelijke organisatie. Klik op de onderstaande knop om meer informatie aan te vragen.

Mobiliteitskaart

Ontdek een wereld van naadloze mobiliteit met onze Mobiliteitskaart! Combineer openbaar vervoer, deelfietsen, deelauto’s en nog veel meer met één handige kaart. Met de Mobiliteitskaart heb je toegang tot een breed scala aan vervoersmiddelen, waardoor je gemakkelijk de meest efficiënte route kunt kiezen voor elke reis. Vergeet het gedoe van meerdere abonnementen en accounts; geniet van een gestroomlijnde, flexibele reiservaring die aansluit bij een dynamische levensstijl. Klik op de onderstaande knop om meer informatie aan te vragen.

All-in laadpakket voor thuis

Stap over op moeiteloos opladen met ons All-in laadpakket voor thuis! Speciaal ontworpen voor medewerkers van bedrijven, maken we het opladen van elektrische auto’s gemakkelijk. Van installatie tot onderhoud, we dekken alles af, zodat jij en je team zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is. Bied je medewerkers het gemak van een thuislaadstation, en promoot tegelijkertijd duurzaamheid binnen je organisatie. Klik op de onderstaande knop om meer informatie aan te vragen.

CO2-rapportage / ESG-rapportage

Versterk je duurzaamheidsstrategie met onze CO2- en ESG-rapportagediensten. Wij bieden gedetailleerde analyses en rapportages om je inzicht te geven in je bedrijfsvoetafdruk en de prestaties op het gebied van milieu, sociale verantwoordelijkheid en governance (ESG). Met deze inzichten kun je actie ondernemen om je duurzaamheidsdoelen te behalen en je positie in de markt te versterken. Maak je impact inzichtelijk en toon je inzet voor een duurzamere toekomst. Klik op de onderstaande knop om meer informatie aan te vragen.

Moderne mobiliteitsregeling

Ontdek onze Moderne Mobiliteitsregeling en maak het beheer van vervoersbehoeften voor je medewerkers eenvoudig en efficiënt. Van carpooling en openbaar vervoer tot fiets- en auto-leasing, wij bieden een flexibele, kosteneffectieve oplossing die je team mobiel en productief houdt. Verminder administratieve lasten en draag bij aan een duurzamer mobiliteitsbeleid met één gestroomlijnde oplossing. Klik op de onderstaande knop om meer informatie aan te vragen.

Rapportage werkgebonden personenmobiliteit

Krijg helder inzicht in de mobiliteit van je medewerkers met onze dienst voor Rapportage werkgebonden personenmobiliteit. We verzamelen en analyseren mobiliteitsgegevens om je een duidelijk beeld te geven van reisgedrag, kosten en de impact op het milieu. Met deze waardevolle inzichten kun je gerichte mobiliteitsstrategieën ontwikkelen die niet alleen kosten besparen, maar ook bijdragen aan je duurzaamheidsdoelstellingen. Neem de controle over je bedrijfsmobiliteit en zet een stap richting een efficiëntere en groenere organisatie. Klik op de onderstaande knop om meer informatie aan te vragen.

Deze klanten gingen je voor

Zakelijke mobiliteit makkelijk regelen, doe je zo!

Ontdek hoe je moeiteloos je zakelijk mobiliteit inricht met onze whitepaper: “Zakelijke mobiliteit makkelijk regelen, doe je zo!” Deze informatieve gids is speciaal ontworpen om je te helpen de uitdagingen van een modern en efficiënt mobiliteitsbeleid aan te gaan.

Duik in de wereld van elektrisch vervoer, leasefietsen, mobiliteitskaarten en mobiliteitsbudgetten, en leer hoe je de juiste balans kunt vinden die perfect aansluit bij de behoeften van je medewerkers. Zet vandaag nog de eerste stap naar een toekomstbestendige organisatie met onze handige tips en praktische adviezen!

197 gingen je voor