Vacature

Stage: Onderzoek naar duurzame dienstverlening

''Sluit je aan bij dé expert op gebied van duurzame mobiliteit''

Uitdagende klanten

Jouw uitdaging

Jij gaat onderzoek doen naar hoe je het beste automerken kunt beoordelen op duurzaamheid. Wat is de duurzaamheid van het merk? Is een elektrische BMW groen, of is een Toyota toch groener?

Jij ontwikkelt een methode hoe je dit het beste kan meten, van “Well to wheel”. Op meerdere onderdelen in de gehele waardeketen van het merk.

Op deze manier kunnen wij onze dienstverlening richting klanten nog groener maken en hen de beste duurzame keuze op het gebied van mobiliteitsoplossingen aanbieden!

Dit ben jij!

Jij vindt het geweldig om zaken tot op de bodem uit te zoeken en weet hoe je data moet verzamelen en daar analyses kan maken. Je kan zelfstandig werken en weet daarin waar je om hulp moet vragen, want je hoeft het natuurlijk niet helemaal alleen te doen.

Je hebt minimaal HBO werk-en denkniveau, en last but not least, onze kernwaarden; transparant, down to earth en continu ontwikkelen, passen perfect bij jouw persoonlijkheid.

Wie zijn wij?

Wij helpen bedrijven en organisaties met al hun vraagstukken die betrekking hebben op mobiliteit voor hun medewerkers, van strategie tot en met operatie.

Dit kan zijn in de vorm van advies over het mobiliteitsbeleid, begeleiding bij inkoop en implementatie of ontzorging op gebied van operationeel wagenpark- en mobiliteitsbeheer. Hierbij kijken wij altijd hoe dit een stukje duurzamer kan worden om de wereld weer een beetje mooier te maken.

Wat krijg je van ons

  • Een marktconforme stagevergoeding
  • Een inspirerende werkplek in een gloednieuw kantoor in Hilversum
  • Ruimte om je tijd flexibel in te delen
  • En niet te vergeten; je collega ‘Mobiliteitsbazen’ die voor jou klaarstaan om je te supporten!

Dus, ben jij toe aan je afstudeerstage van je HBO of WO opleiding? En ben jij enthousiast geworden van deze stageplaats? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet.

Stageduur: 6 maanden

Ons team

Bart
Mobiliteitsbaas

Mathijs
Wagenparkbaas

Maaike
Personeelsbaas

Roland
Wagenparkbaas

Edwin
Inkoopbaas

Ellen
PR & Communicatiebaas

Erik
Adviesbaas

Merlijn
Marketingbaas

Alex
Supportbaas